Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

În perioada 24-27 octombrie 2018, la Institutul Național de Statistică din București, va avea loc cea de a II-a ediție a Conferinței Naționale Interdisciplinare de Nefrologie și Urologie Pediatrică cu tema ACTUALITĂȚI ȘI INTERDISCIPLINARITATE ÎN BOALA CRONICĂ DE RINICHI LA COPIL http://www.nefropedia.ro

Președinte conferință: Mihaela BĂLGRĂDEAN
Comitet de organizare: Prof. Dr. Mircea NANULESCU, Prof. Dr. Ionel A. CHECHERIȚĂ, Dr. Valeria HERDEA
Evenimentul este organizat sub prestigioasele Egide ale UMF „Carol Davila”, București, Academiei de Științe Medicale din România și Academiei Române.
Parteneri: AREPMF, OAMGMAMR;
Adresabilitate: Medici, Farmaciști, Asistenți Medicali;
Creditare:

  • 24 credite EMC pentru medici: Curs Precongres – 6 credite EMC si Conferintă Natională – 18 credite EMC (conf. Aviz CMR Nr.7923 I/02/10/2018 și 7923/02/10/2018)
  • 30 credite EFC* (farmaciști),
  • 10 credite EMC* (asistenți) (*în curs de confirmare);

Evenimentul va implica specialiști de vârf în medicina fetală, genetică, neonatologie, nefrologie și urologie pediatrică, pediatri și cardiologi pediatri, gastroenterologi, neurologi, psihiatri, imunologi și alergologi, imagiști (radiodiagnosticieni și specialiști în medicina nucleară), specialiști în terapia intensivă și urgentiști pediatri, nutriționiști și dieteticieni, specialiști în medicina alternativă, psihologi.

Conferința va debuta cu o sesiune de Cursuri Precongres. De asemenea, în structura evenimentului sunt prevăzute Mese Rotunde și Workshop-uri de interes major pentru audiență.
În speranța că veți veni alături de noi, vă rugăm să accesați PROGRAMUL.

Beneficiați de taxa redusă până la 23 octombrie (inclusiv), accesând butonul ÎNSCRIERE și validând înscrierea prin achitarea TAXEI corespunzătoare categoriei și perioadei.